A urcat de trei ori la volan în stare de ebrietate, până a ajuns la închisoare
Full Article 1 minutes read

A urcat de trei ori la volan în stare de ebrietate, până a ajuns la închisoare

Un bărbat de 31 de ani din raionul Briceni a fost condamnat la 5 luni de închisoare în penitenciar de tip deschis, după ce a fost prins pentru a treia oară în stare de ebrietate la volan. Mai mult, potrivit unui comunicat publicat astăzi, 22 noiembrie, pe site-ul Procuraturii Generale, individul nu va mai putea conduce mijloace de transport pentru o perioadă de doi ani.  

Sentinţa a fost dată Judecătoria Edineţ, sediul Briceni. Bărbatul a mai fost condamnat de două ori pentru conducerea în stare de ebrietate, la distanţă de aproximativ un an şi jumătate.

Cea de-a treia încălcare, constatată în acelaşi raion, a comis-o chiar dacă pentru precedenta a fost amendat cu 16.000 lei şi a fost lipsit pentru o perioadă de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Pentru că a comis încălcarea cu intenţie şi în mod repetat, Procuratura Briceni va contesta sentinţa şi va solicita o pedeapsă mai aspră la Curtea de Apel Bălţi – ispăşirea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, unde condamnaţii sunt deţinuţi cu pază şi sub supraveghere permanentă, se mai arată în comunicat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: