A omorât un bărbat în centrul capitalei, iar apoi i-a ascuns cadavrul. Învinuitul și-a aflat pedeapsa
Full Article 2 minutes read

A omorât un bărbat în centrul capitalei, iar apoi i-a ascuns cadavrul. Învinuitul și-a aflat pedeapsa

Omor pe teritoriul fostei Unități Militare de Carabinieri, amplasată pe strada Bulgară din Chișinău. Un bărbat din raionul Florești a înjunghiat o persoană, iar după ce ar fi înțeles că aceasta a decedat – a ascuns cadavrul. Cazul a avut loc în iunie 2023. În aprilie curent, bărbatul a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Precizările au fost făcute pe 9 aprilie de Procuratura Generală. 

Procuratura Generală a anunțat că, pe 4 aprilie, un bărbat în vârstă de 41 de ani din raionul Florești a fost condamnat la 15 ani de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru omor comis cu deosebită cruzime.

Pe 16 iunie 2023, inculpatul a intrat în conflict cu un bărbat în vârstă de 54 de ani „din motivul consumului abuziv de alcool”. Cazul a avut loc pe timp de noapte, în încăperea de pe teritoriul fostei Unități Militare de Carabinieri, amplasată pe strada Bulgară din mun. Chișinău. Acolo, aceștia locuiau temporar. În încăpere locuia și o femeie.

„În timpul conflictului, bărbatul de 54 de ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu o rangă metalică inculpatului, iar acesta, din răzbunare, a ieșit din odaia în care locuia, a luat un cuțit de pe masa ce se afla în curte și acționând cu o deosebită cruzime, i-a aplicat victimei, succesiv, multiple lovituri în regiunea spatelui, brațului stâng și abdomen, după care, a aruncat cuțitul într-o gaură din preajma încăperii unde locuia. Apoi, spre dimineață, după ce a înțeles că bărbatul a decedat, având scopul ascunderii urmelor infracțiunii, a târât corpul neînsuflețit în interiorul unei alte încăperi auxiliare din apropiere și l-a acoperit cu o plapumă, cadavrul fiind depistat de angajații poliției veniți la fața locului în aceeași zi”, au comunicat reprezentanții Procuraturii.

Se menționează că inculpatul și-a recunoscut vinovăția și că sentința nu este definitivă. Aceasta poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: