„Afacerea” unui cuplu din Chișinău, care le-a adus ani de închisoare. El – fost deținut; ea – servicii sexuale contra plată
Full Article 2 minutes read

„Afacerea” unui cuplu din Chișinău, care le-a adus ani de închisoare. El – fost deținut; ea – servicii sexuale contra plată

Un cuplu din Chișinău a fost condamnat la 10 și 8 ani de închisoare cu executare, după ce a atacat și jefuit un bărbat. Cazul a avut loc în apartamentul cuplului, închiriat în sectorul Botanica. Inculpatul este un fost deținut, inculpata – „se ocupa de prestarea serviciilor sexuale”. Bărbatul a venit în apartamentul cuplului, după ce aceștia au inițiat un plan cu privire la jefuirea potențialilor clienți, cărora inculpata urma să le presteze servicii sexuale contra plată. Precizările au fost făcute de Procuratura Generală. 

Procuratura Generală a anunțat că un cuplu, acuzat de tâlhărie, a fost condamnat.

„Inculpata l-a cunoscut pe inculpat, în timp ce acesta era deținut în penitenciar, iar ea se ocupa de prestarea serviciilor sexuale. După eliberarea bărbatului, cei doi au început să locuiască împreună în apartamentul pe care femeia îl închiria în sectorul Botanica al capitalei”, au menționat reprezentanții Procuraturii Generale.

Ulterior, „inculpații au inițiat un plan pentru realizarea veniturilor, și anume jefuirea potențialilor clienți, cărora inculpata urma să le presteze servicii sexuale contra plată”.

„Au plasat pe site-ul www.999.md un anunț referitor la prestarea serviciilor menționate. Drept consecință, la 18 iunie 2023, un bărbat a contactat inculpata și au convenit că la aceeași dată, acesta să se deplaseze la locul prestării serviciilor sexuale, în apartamentul unde se afla femeia. În continuare, conform înțelegerii prealabile, inculpata l-a înștiințat pe inculpat despre faptul că victima se afla deja la fața locului. Astfel, inculpatul, a intrat în apartament și a atacat victima, amenințându-l cu o șurubelniță, solicitându-i transmiterea tuturor mijloacelor bănești care le deținea. Victima a transmis o parte din bani, pe care îi avea în buzunar, iar după amenințări repetate, a scos și restul banilor din rucsac, inculpatul reușind să sustragă 2500 de lei de la bărbat”, au comunicat reprezentanții Procuraturii.

Potrivit sentinței, bărbatul a fost condamnat la 10 de închisoare și femeia – la 8 ani de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: