A vrut să-și spele mâinele, dar a căzut în lac. Salvatorii de la Valea Morilor au scăpat un bărbat de la moarte
Full Article 50 second read

A vrut să-și spele mâinele, dar a căzut în lac. Salvatorii de la Valea Morilor au scăpat un bărbat de la moarte

Salvamarii Stației de salvare din municipiul Chișinău au salvat de la înec un bărbat în vârstă de 74 de ani. Incidentul s-a produs, pe 18 iunie, la Valea Morilor.

Potrivit IGSU, bărbatul a alunecat de pe dig, după ce a încercat să-și spele mâinile în apa bazinului acvatic. Astfel, persoana nu a reușit să iasă singur din apă, din cauza adâncimii lacului.

De la mal, acesta a fost observat de salvatorii stației de salvare, care au scos bărbatul într-un loc sigur.

În urma incidentului, persoana s-a ales cu traumatisme ușoare în regiunea capului. Salvamarii au acordat primul ajutor calificat, iar ulterior acesta a primit îngrijiri de rigoare de la medicii aflați la fața locului.

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de la începutul anului 2023, de la înec au fost salvate 53 de persoane.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: