Accident rutier cu implicarea a două mașini în raionul Ialoveni: 2 persoane au ajuns la spital
Full Article 2 minutes read

Accident rutier cu implicarea a două mașini în raionul Ialoveni: 2 persoane au ajuns la spital

Un accident rutier cu implicarea a două automobile s-a produs în seara de 2 iulie, în apropierea satului Suruceni din raionul Ialoveni. În urma coleziunii, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Potrivit sursei citate, Inspectoratul de Poliție Ialoveni a fost sesizat despre accident la ora 23:12.

Ulterior, polițiștii au constatat că pe traseul M1 Chișinău- Leușeni, în apropierea localității Suruceni s-a produs un accident rutier cu implicarea a două mijloace de transport.

Un automobil de model Ford Kuga, care se deplasa spre Suruceni și era condus de o femeie de 32 de ani, a tamponat o mașină Seat Ibiza ST, care se îndrepta spre Chișinău. Femeia a pierdut controlul volanului din „neatenție”, a intrat pe contrasens și a tamponat mașina Seat Ibiza. În interiorul vehiculului se afla șoferul acestuia, în vârstă de 45 de ani, și un pasager – o tânără de 30 de ani.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcoolscopic la locul producerii accidentului. În ambele cazuri, rezultatele au arătat o concentrație de 0.00mg/l de alcool în aerul expirat.

În urma accidentului, șoferul Seat Ibiza, a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Institutul de Medicină Urgentă (IMU) din Chișinău. Totodată, și pasagera acestuia s-a adresat, mai târziu, la IMU.

Poliția cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: