Cei doi copii de 3 și 8 ani, răniți în accidentul de la Orhei, în stare gravă la spital. Ce spun medicii
Full Article 2 minutes read

Cei doi copii de 3 și 8 ani, răniți în accidentul de la Orhei, în stare gravă la spital. Ce spun medicii

Cei doi copii, în vârstă de trei și, respectiv opt ani, răniți în tragicul accident rutier care s-a produs pe un drum din raionul Orhei, se află la spital, în stare gravă. Informația a fost confirmată pentru Moldova 1 de către vicedirectorul spitalul raional Orhei, Pavel Cristalov.

„Au adus doi minori, din 2020, și celălalt din 2015, stare gravă extrem de gravă. Un copil a fost internat deodată în secția de reanimare, cu contuzie cerebrală, edem cerebral, traumatism asociat. Celălalt copil, din 2015, stare gravă, conștient, cu contuzie cerebrală, traumatism toraco-abdominal”, a declarat vicedirectorul spitalul raional Orhei, Pavel Cristalov, pentru Moldova 1.

Potrivit sursei, la spital au ajuns, inclusiv, alte două victime ale accidentului – un o femeie și un bărbat. Femeia a fost spitalizată cu multiple plăgi ale corpului. Starea de sănătate a acesteia este de gravitate medie, stabilă. Bărbatul a primit tratament la domiciliu, după ce a fost examinat.

Menționăm că trei persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au ajuns la spital în stare gravă, după ce mașinile în care se aflau s-au tamponat violent, în după-amiaza zilei, pe traseul R-20, între localitățile Step-Soci și Chiperceni din raionul Orhei. Printre victime sunt un bărbat de 53 de ani, o femeie de 30 și un minor de 13 ani. Cei trei au decedat la fața locului, urmare a impactului fatal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: