Accidentul din weekend de la Orhei a mai luat o viață. O pasageră de 22 de ani a murit
Full Article 3 minutes read

Accidentul din weekend de la Orhei a mai luat o viață. O pasageră de 22 de ani a murit

Încă un deces în urma accidentului, din 13 ianuarie, de la Orhei. A murit o tânără în vârstă de 22 de ani, care în momentul impactului se afla în calitate de pasager al unui autoturism. Menționăm, trei mașini au fost implicate în accident iar o persoană a murit la fața locului, fiind vorba despre un angajat al Penitenciarului nr.17-Rezina. Despre decesul tinerei a anunțat pe rețelele de socializare Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, unde aceasta își făcea studiile, dar și apropiații ei. 

Pe 18 ianuarie, reprezentanții Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” au anunțat despre „trecerea prematură în eternitate a Mihaelei Musteață, studentă în anul IV la Facultatea de Stomatologie, șefă de grupă”.

„În aceste clipe de durere nemărginită, ne unim în rugăciuni pentru odihna sufletului ei și pentru a le da putere celor dragi. Mihaela va rămâne în amintire ca o persoană luminoasă și perseverentă, iar contribuția sa va fi păstrată cu recunoștință în inimile noastre”, se arată în mesajul instituției. Potrivit, reprezentanților Universității, tânăra a decedat pe 17 ianuarie.

„Te-am cunoscut o fetiță/prietenă/colegă deșteptă, frumoasă, înțelegătoare, veselă și plină de viață ce cu regret astăzi ai plecat la îngerași ce de sus te vor vechea prin bunul Dumnezeu ai lăsat visele și tot ce e mai bun pentru tine, acea pasiune ce de mică o doreai pentru medicină ai lăsat-o nefinisată și doar regret și durere pentru cei ce te cunosc și familie… năpasta din ziua de 13 nu te-a ocolit și ai îndurat durere necondiționată…”, este mesajul unei apropiate a tinerei.

Amintim, pe 13 ianuarie, poliția a anunțat că a fost sesizată despre un accident rutier grav în apropierea localității Sirota din Orhei. Oamenii legii raportau că în accident au fost implicate trei automobile de model Renault, Volkswagen și Toyota (care preliminar ar fi ieșit pe contrasens). În consecință, șoferul Toyotei a decedat pe loc, iar patru persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. În aceeași zi, Administrația Națională a Penitenciarelor a declarat că șoferul care a decedat era angajat al Penitenciarului nr.17-Rezina. Bărbatul activa în calitate de agent al Secției pază și escortare, iar în momentul producerii accidentului se afla în afara orelor de serviciu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: