Adolescentă de 14 ani, violată și sechestrată la Sîngerei. A fost reținut un suspect
Full Article 2 minutes read

Adolescentă de 14 ani, violată și sechestrată la Sîngerei. A fost reținut un suspect

O adolescentă de 14 ani a fost privată de libertate și violată la Sîngerei. Informația a fost confirmată de Procuratura Generală, care a precizat că presupusul făptaș a fost deja reținut pentru 72 de ore.

Potrivit anchetei, victima de 14 ani a fost ademenită de către un bărbat, în rezultatul căreia a plecat cu acesta la domiciliul său, unde contrar voinței sale ar fi întreținut cu ea un raport sexual forțat.

Totodată în rezultatul cercetării cazului s-a stabilit că, după ce ar fi fost violată, de către făptuitor a fost privată ilegal de libertate într-o locuință dintr-o localitate din raionul Sîngerei, unde s-a aflat în jur de 15-20 min, după care victima a fost eliberată de către bănuit, aceasta deplasându-se singură spre domiciliu.

„Precizăm că, în momentul de față, victimei minore i se asigură consilierea psihologică necesară, conform normelor aferente cazurilor de abuz sexual”, au precizat procurorii.

Pe 17 august 2022, făptuitorul a fost reținut pe un termen de 72 de ore. În continuare, după înaintarea acuzațiilor pe caz, procurorii vor înainta demers către judecătorul de instrucție în vederea aplicării măsurii preventive sub formă de arest preventiv, pe un termen de 30 zile.

Contactată de NM, reprezentanta Inspectoratului General al Poliției Silvia Vetcu a precizat că poliția din Sîngerei a fost sesizată pe 16 august în jurul orei 19.30 referitor la acest caz.

„La moment se iau în calcul mai multe versiuni declarate de victimă și urmează a fi investigate”, a precizat poliția.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: