UPDATE Alertele cu bombă din țară, inclusiv de la Aeroportul Chișinău, false
Full Article 50 second read

UPDATE Alertele cu bombă din țară, inclusiv de la Aeroportul Chișinău, false

O nouă alertă cu bombă a fost anunțată la Aeroportul Internațional Chișinău. Conform procedurii, activitatea aeroportului a fost oprită, iar oamenii au fost evacuați în zone sigure. 

Reprezentanții Poliției declară că a fost anunțată o alertă cu explozive atât la Aeroportul Internațional Chișinău, cât și în mai multe locații din Chișinău și Bălți.

Informațiile cu privire la alerte au fost comunicate prin intermediul poștei electronice.

UPDATE: Alertele anunțate s-au dovedit a fi false.

De menționat că urmare a nenumăratelor alerte cu bombă care vizează Aeroportul Internațional Chișinău, oamenii legii au dispus mai multe acțiuni în vederea asigurării securității călătorilor și a personalului. Astfel, echipe mixte ale forțelor de ordine vor patrula în incinta și pe teritoriul adiacent al aeroportului, călătorii vor trece de scanere speciale la intrarea în incinta gării, iar parcările vor fi restricționate doar pentru călători.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: