Asociația „Promo-LEX” va monitoriza activitatea Parlamentului în următorii patru ani
Full Article 50 second read

Asociația „Promo-LEX” va monitoriza activitatea Parlamentului în următorii patru ani

Asociația „Promo-LEX” va monitoriza activitatea Parlamentului Republicii Moldova în următorii patru ani. Monitorizarea se va face pe câteva direcții: transparența decizională promisiunile electorale, evaluarea modului de organizare și desfășurare a ședințelor plenare, activitatea comisiilor parlamentare, controlul parlamentar, managementul bugetar și administrativ.      

„Ne dorim ca activitatea Parlamentului să fie nu doar eficientă, dar și cunoscută”, au specificat reprezentanții „Promo-LEX”, adăugând că monitorizarea se va face exclusiv prin metode corecte, echilibrate, echidistante și nepărtinitoare.

Vicepreședintele Parlamentului Mihail Popșoi a manifestat deschidere din partea Parlamentului pentru această inițiativă.

„Este, în primul rând, interesul nostru ca cetățenii să poată vedea, înțelege, evalua și aprecia activitatea deputaților, fracțiunilor, comisiilor parlamentare”, a menționat Mihail Popșoi.

Proiectul „Democrație, Transparență și Responsabilitate” al Asociației „Promo-LEX” a fost prezentat, pe 18 februarie, persoanelor responsabile din cadrul Secretariatului Parlamentului, în prezența deputatului PAS, Mihail Popșoi.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: