Atacul asupra blocului din Odesa: un frate și o soră de 10 și 8 ani au fost scoși decedați de sub ruine
Full Article 50 second read

Atacul asupra blocului din Odesa: un frate și o soră de 10 și 8 ani au fost scoși decedați de sub ruine

Numărul persoanelor care au decedat după atacul asupra blocului de apartamente din orașul Odesa, Ucraina, a crescut de la 10 la 12. Salvatorii au scos pe 3 martie de sub dărâmături trupurile neînsuflețite a doi copii – frate și soră. Este vorba despre Serghei în vârstă de 10 ani și Zlata în vârstă de 8 ani, a informat șeful administrației militare regionale din Odesa, Oleg Kiper.

Precizăm că, în noaptea de 1 spre 2 martie, o dronă Shahed, lansată de armata rusă, a lovit un bloc de apartamente cu 9 etaje din Odesa. În rezultat 18 apartamente au fost distruse, iar 12 oameni au fost uciși. De asemenea, salvatorii au reușit să scoată 5 persoane vii de sub ruinele blocului.

3 martie a fost decretată zi de doliu în Ucraina pentru comemorarea celor omorâți în acest atac.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: