Trafic rutier suspendat pe mai multe străzi din capitală. Regiunile pe care să le evitați
Full Article 2 minutes read

Trafic rutier suspendat pe mai multe străzi din capitală. Regiunile pe care să le evitați

Primăria municipiului Chișinău informează că începând de astăzi și până la 26 decembrie va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni. Dcizia a fost luată din cauza necesității executării unor lucrări de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct din fontă și a rețelelor exterioare de canalizare.

De asemenea, autoritățile anunță că în perioada următoare, va fi restricționat traficul rutier pe alte două artere de circulație din capitală:

  • în perioada 25.11.2021 – 15.12.2021, pe str. Alexandru Bernardazzi, tronsonul cuprins între străzile Vlaicu Pârcălab și Mihai Eminescu, în vederea executării lucrărilor de amenajare și reabilitare a trotuarelor pe str. Alexandru Bernardazzi;
  • pe data 25 noiembrie, curent, până la ora 14:00, va fi suspendat parțial traficul rutier pe stradela Florăriei 7.

Potrivit autorităților, măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de transportare – descărcare și instalare a modulului electric, în scopul reconstrucției Postului de Distribuție PD – 11, situat pe stradela Florăriei 7.

Astfel, conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: