„Au plecat ieri din partid și au revenit azi înapoi”. Primarii din raionul Dondușeni s-au întors în rândurile PDM
Full Article 2 minutes read

„Au plecat ieri din partid și au revenit azi înapoi”. Primarii din raionul Dondușeni s-au întors în rândurile PDM

Primarii din raionul Dondușeni, care recent au părăsit Partidul Democrat din Moldova (PDM), au revenit înapoi. Cel puțin, acest lucru reiese din declarațiile președintelui PDM, Pavel Filip.

„Au plecat ieri din partid și au revenit azi înapoi. Vorbesc despre primarii de la Dondușeni, care spun că au fost induși în eroare de foștii noștri colegi. Primarii de la Dondușeni rămân în PDM și continuă să facă parte din echipa noastră mare și unită”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

Pe de altă parte, fostul democrat Andrian Candu a declarat: „chiar credeți ca au „revenit”, totuși, cei doi colegi primari. Cu presiuni, intimidări și amenințări nu aduci, nu menții și nici nu revin oameni în partid. Dar dacă o să dormiți mai bine noaptea asta cu gândul că au „revenit”, fie”.

Menționăm că recent, întreaga organizația teritorială PDM Rezina a părăsit rândurile formațiunii și au declarat că susțin deplin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

Amintim că joi, 20 februarie, un grup format din trei primari și doi consilieri din raionul Dondușeni au anunțat că părăsesc PDM și vor susține grupul parlamentar „Pro Moldova”. Documentul a fost publicat de către Andrian Candu.

Susțineți-ne cu un LIKE la pagina noastră de Facebook.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: