„Azi s-a închis capcana oligarhică”. Reacția PSRM după ce PAS a semnat moțiunea de cenzură contra guvernului Chicu
Full Article 2 minutes read

„Azi s-a închis capcana oligarhică”. Reacția PSRM după ce PAS a semnat moțiunea de cenzură contra guvernului Chicu

Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor (PSRM) Corneliu Furculiță a avertizat-o pe liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu că a intrat într-o coaliție „oligarhică”. Reacția vine după ce formațiunea a decis să susțină moțiunea de cenzură contra guvernului Chicu.

„O felicităm pe Maia Sandu, azi s-a închis capcana oligarhică în care a intrat cu succes. De astăzi PAS și Maia Sandu sunt strânși puternic în brațele oligarhice ale lui Plaha-Șor, iar Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor are și semnăturile puse pe hârtie. Orice încercare a Maiei Sandu, de a se zbate ca peștele pe uscat, pentru a demonstra că vara nu-i ca iarna, iar PAS nu e în alianță cu partidele oligarhice, va avea efect nul. Poporul vede și înțelege totul ce se întâmplă, semnăturile puse de deputații PAS și mult așteptate de oligarhii fugari împotriva Guvernului Chicu”, a scris Furculiță pe pagina sa de Facebook.

Furculiță a menționat că socialiștii susțin în continuare guvernul Chicu. 

Reacția vine după ce PAS a semnat moțiunea de cenzură înaintată de Plafroma Demnitate și Adevăr, privind demiterea guvernului Chicu. Aceasta urmează să fie examinată la următoarea ședință. Deputații grupului Parlamentar Pro Moldova și ai Partidului ȘOR au dat de înțeles că vor vota și ei pentru demiterea guvernului Chicu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: