Băiat de 19 ani din Moldova, omorât în Italia. A fost găsit agonizând pe stradă, de trecători
Full Article 2 minutes read

Băiat de 19 ani din Moldova, omorât în Italia. A fost găsit agonizând pe stradă, de trecători

Un tânăr moldovean, în vârstă de 19 ani, a fost ucis prin înjunghiere în apropierea gării centrale din Florența. Băiatul a fost găsit agonizând pe strada Largo Alinari de către trecători, care au sunat imediat după ajutor, relatează Corriere della Sera, citat de Rotalianul. Din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat. Incidentul a avut loc în seara de 13 spre 14 martie, scrie sursa citată.

Potrivit sursei citate, tânărul, originar din Moldova, a fost dus la spitalul din regiune, însă eforturile medicilor de a-l salva au fost inutile, tânărul decedând din cauza rănilor.

Oamenii legii au demarat un dosar penal. Mai multe persoane au fost reținute de polițiști pentru interogatorii. Până joi dimineață, cinci tineri au fost duși la sediul poliției pentru a fi audiați, printre ei posibil să se afle și autorul faptei.

Identitatea băiatului nu a fost încă dezvăluită.

Nu este prima dată când zona devine scena unor acte de violență. Potrivit sursei citate, un incident similar a avut loc în ianuarie, când un bărbat de 33 de ani de origine algeriană, cunoscut de autorități, a fost arestat după ce a înjunghiat un cetățean român în vârstă de 47 de ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: