Bălți: Un câine a fost împușcat de polițiști, după ce a mușcat o femeie și a atacat medicii care au venit să îi acorde ajutor
Full Article 40 second read

Bălți: Un câine a fost împușcat de polițiști, după ce a mușcat o femeie și a atacat medicii care au venit să îi acorde ajutor

Un câine de rasa Alabai a fost împușcat de polițiștii din Bălți, după ce acesta ar fi mușcat o femeie și ar fi agresat echipa medicală, solicitată pentru acordarea asistenței medicale, scrie TV-Nord.

Potrivit sursei citate, câinele ar fi atacat, inclusiv, polițiștii care au ajuns la fața locului, imediat ce aceștia ar fi părăsit mașina de serviciu.

„Eforturile acestora de a calma și neutraliza animalul au fost în zadar, iar acesta a continuat să manifeste agresivitate. Astfel, polițistul implicat a fost nevoit să aplice arma din dotare pentru a înlătura pericolul”, scrie sursa citată.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: