Cadavrul unei femei a fost depistat într-o locuință cuprinsă de flăcări, la Bălți
Full Article 1 minutes read

Cadavrul unei femei a fost depistat într-o locuință cuprinsă de flăcări, la Bălți

Corpul carbonizat al unei femei de 74 de ani a fost depistat într-o locuință cuprinsă de flăcări, situată pe strada Bulgară, 146 din municipiul Bălți. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, incendiul s-a produs pe 18 decembrie.

În dimineața zilei de 18 decembrie 2022 pompierii din nordul țării au fost solicitați pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament de pe strada Bulgară 146 din municipiul Bălți. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 11:09.

Pentru lichidarea arderii, au fost trimise două echipe de salvatori și pompieri. Aceștia au stabilit că ard mai multe bunuri materiale din interiorul apartamentului. În misiunea de stingere a flăcărilor, angajații IGSU au depistat cadavrul carbonizat al proprietarei, o femeie în vârstă de 74 de ani.

Incendiul a fost lichidat către ora 11:55, iar în consecință au fost afectate mai multe bunuri materiale de la balconul apartamentului, dar și din interiorul unei odăi. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 21 situații de risc.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: