Carne de pasăre, depistată cu Salmonella. ANSA recomandă oamenilor să nu o consume
Full Article 50 second read

Carne de pasăre, depistată cu Salmonella. ANSA recomandă oamenilor să nu o consume

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) anunță că un lot de carne de pasăre refigerată este retrasă din comerț pentru ca s-a depistat prezența Salmonella enteritidis. Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt rugați să nu le consume, și sunt în drept să le returneze magazinului de unde le-au procurat.

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii din domeniul alimentar deținători ai produselor neconforme sunt obligați să le retragă de pe piață și să coopereze cu ANSA privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor pentru sănătatea umană prezentate de un produs alimentar neconform”, precizează ANSA.

Operatorii din domeniul alimentar deținători de produse alimentare neconforme reglementărilor aplicabile din domeniul alimentar care nu au luat măsuri de retragere a acestor produse de pe piață sunt pasibili de răspundere juridică.

ANSA precizează că producătorul cărnii este ÎM ,,PB-NORD” S.R.L, distribuitorul  ETALONUS GRUP S.R.L iar lotul expiră la data 09.05.2022.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: