Ceban susține că doarme mai puțin de 5 ore pe noapte: Au fost doar două sâmbete în care nu am fost la serviciu
Full Article 2 minutes read

Ceban susține că doarme mai puțin de 5 ore pe noapte: Au fost doar două sâmbete în care nu am fost la serviciu

Primarul Ion Ceban susține că doarme mai puțin de 5 ore pe noapte și că a avut doar două sâmbete, în perioada mandatului, în care nu a fost la serviciu. Declarațiile au fost făcute de edil în cadrul ediției din 17 septembrie a emisiunii „Neredactat” cu Rodica Ciorănică.

Eu dorm foarte puțin, nu vreau să spun cât dar foarte, foarte puțin”, a spus Ceban, în cadrul emisiunii.

Întrebat dacă doarme cinci ore, el a răspuns că „mai puțin”.

M-ați întrebat de zile de odihnă, haideți că vă mai deschid niște paranteze. În perioada mandatului am avut două sâmbete în care n-am fost la serviciu, dacă eventual nu am fost plecat peste hotare sau dacă nu am avut zone de concediu. Două zile de sâmbătă, asta a fost 13 februarie 2021 și 27 mai 2023. A fost ziua de naștere a feciorului meu și a fost ziua de naștere a fiicei mele”, a continuat Ceban.

El a mai spus că și în zilele de concediu lucra la telefon.

E și bine, e și foarte rău pentru că luăm din timpul care trebuie să fie dedicat familiei și asta nu este ok. Dar așa sunt acum circumstanțele”, a adăugat el.

***

Amintim că pe 17 septembrie, liderul Partidului Mișcarea Alternativă Națională (MAN) Ion Ceban, tot el primar al capitalei, a anunțat că a fost propus de MAN „spre desemnare la funcția de primar general al municipiului Chișinău pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie”. De menționat că până în ajun primarul de Chișinău Ion Ceban nu a anunțat oficial dacă va participa sau nu la scrutinul electoral din 5 noiembrie. Anterior, el a spus în cadrul unei emisiuni televizate că intenționează să candideze pentru un nou mandat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: