Chicu a anunțat că guvernul nu va retrage din parlament proiectele de lege pentru care și-a asumat răspunderea
Full Article 2 minutes read

Chicu a anunțat că guvernul nu va retrage din parlament proiectele de lege pentru care și-a asumat răspunderea

Guvernul nu va retrage din parlament proiectele de lege pentru care și-a asumat răspunderea. Despre acest lucru a anunțat premierul Ion Chicu la începutul ședinței guvernului, astăzi, 8 iulie.

„Vreau să reiterez propunerea pentru reprezentanții Partidului PAS să vină cu propuneri pentru rectificarea ulterioară a bugetului de stat. În cazul în care vor veni cu propuneri realiste, fondate, care consideră situația în care ne aflăm, eu cred că noi putem să acceptăm propunerile acestui partid”, a declarat Ion Chicu.

„Reiterez, guvernul și-a angajat răspunderea perfect legal și totalmente în interesele cetățenilor. De aceia, noi nu vom retrage din parlament proiectele care prevăd majorarea salariilor medicilor, acoperirea deficitului de salarizare pentru pedagogi și multe altele. Guvernul nu este subalternul parlamentului sau oricărei altei puteri în stat. Noi vom merge în parlament de atâtea ori cât va fi necesar, dar proiectele respective vor parcurge calea constituțională. Contez pe conștiința acestui partid. Mâine o să merg în parlament, vineri voi merge până ce deputații vor conștientiza că trebuie să se ocupe de treburile cetățenilor”, a mai spus Chicu.

Menționăm că mâine, 9 iulie, prim-ministru urmează să vină în parlament pentru a prezenta proiectele de lege pentru care guvernul și-a asumat răspunderea.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: