Chicu amenință să hrănească șefii de la primărie cu „pește cu viermi”, dacă mâncarea contaminată va ajunge în grădinițe
Full Article 2 minutes read

Chicu amenință să hrănească șefii de la primărie cu „pește cu viermi”, dacă mâncarea contaminată va ajunge în grădinițe

Premierul Ion Chicu l-a avertizat pe primarul Ion Ceban, astăzi, 30 decembrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că dacă în 2020 va fi depistat vreun caz în care să fie depistat pește cu viermi, atunci el personal îi va hrăni pe șefii de la primărie, responsabili de achiziții publice, cu acei pești.

„Dle primar general al Chișinăului, după cum am discutat joi, orice eventual „pește cu viermi” de pe masa micuților in 2020, va fi servit personal de mine șefilor de la primărie, responsabili de achiziții publice. Crimele împotriva copiilor trebuie să rămână în trecut”, a scris prim-ministrul Republicii Moldova.

Precizăm că joi, 26 decembrie, Agenția Achiziții Publice (AAP) a publicat un comunicat prin care își manifestă îngrijorarea față de faptul că, în pofida mai multor avertismente și măsuri restrictive, unii operatori economici care au livrat produse alimentare necalitative continuă să aibă relații contractuale cu instituțiile statului prin intermediul unor companii recent create în acest sens.

Amintim că la începutului lunii noiembrie, în mai multe grădinițe și școli din raionul Hâncești au fost livrate loturi de pește congelat cu viermi. Faptul a ieșit la iveală în urma măsurilor de control inițiate de ANSA.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: