Cinci zile de iubire pentru deținătorii de carduri VISA de la Moldindconbank
Full Article 2 minutes read

Cinci zile de iubire pentru deținătorii de carduri VISA de la Moldindconbank

Moldindconbank și Visa anunță 5 zile de iubire! Vă invităm în perioada 10.02-14.02 în incinta centrului comercial Shopping MallDova la standul amenajat în atmosfera insulelor Maldive, ca să vă încercați norocul și să câștigați unul dintre sutele de premii, în fiecare din aceste zile.

Ca să câștigați, trebuie să efectuați 1 tranzacție, în sumă de minim 300 lei/tranzacție (într-un singur cec) în orice magazin situat în sediul Shopping MallDova.

Cinci zile de iubire pentru deținătorii de carduri VISA de la Moldindconbank

Prezentați cecul în sumă minimă de 300 lei la ghișeul de înregistrare, de la intrarea centrală din Shopping MallDova și participați la tombola de premii. De fiecare dată, când veți prezenta un cec, veți extrage câte un premiu – mai multe cecuri, mai multe premii.

Aveți ocazia să câștigați 100 bilete la cinema/zi și surprize dulci: 500 de prăjiturele/zi și 500 de turte dulci/zi.De asemenea, menționăm că am lansat un adevărat Sezon al dragostei, iar  până pe 31.03.2023, achitând de la 500 lei cu cardul Visa de la Moldindconbank puteți câștiga Stylere Dyson, drone, valize sau chiar premiul mare – o călătorie în Maldive!

Mai multe detalii vedeți în regulamentul oficial al promoției „Maratonul Premiilor cu VISA și Moldindconbank”.

Moldindconbank – mereu alături!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: