UPDATE Circa 50 de percheziții au loc la ASP: Au fost reținute 5 persoane
Full Article 1 minutes read

UPDATE Circa 50 de percheziții au loc la ASP: Au fost reținute 5 persoane

UPDATE (10:27) Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI declară că cele 50 de percheziții sunt efectuate la domiciliile, birourile de serviciu și automobilele foștilor și actualilor angajați ai ÎS „CRIS REGISTRU” şi Agenţiei Servicii Publice.

La moment au fost reținute 5 persoane.

Procurorii anticorupție în comun cu ofițerii SIS, CNA și SPIA a MAI efectuează la moment în jur de 50 de percheziții la Agenția Servicii Publice. Informația a fost confirmată pentru NM de procurora Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare din cadrul Procuraturii Generale.

Perchezițiile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul abuzului de serviciu (art.327 din Codul penal) săvârșit de către persoane publice în procesul de achiziționare a blanchetelor.

„Ținând cont de faptul că acțiunile de urmărire penală sunt în curs de desfășurare, pentru a nu periclita buna desfășurare a acestora, cu detalii vom reveni după finalizarea lor”, a declarat pentru NM, procurora Mariana Cherpec.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: