Consiliul republican al PSRM „poruncește” deputaților socialiști să inițieze moțiune de cenzură împotriva guvernului Gavrilița
Full Article 50 second read

Consiliul republican al PSRM „poruncește” deputaților socialiști să inițieze moțiune de cenzură împotriva guvernului Gavrilița

Consiliul republican al PSRM „poruncește” fracțiunii parlamentare să inițieze o moțiune de cenzură împotriva guvernului Gavrilița. O rezoluție în acest sens a fost adoptată de Cosiliu, pe 28 iulie.

Potrivit documentului, deputații socialiști mai sunt îndemnați să elaboreze un plan național anti-criză menit să rezolve „numeroasele probleme ale cetățenilor și să asigure o dezvoltare social-economică stabilă a țării”. De asemenea, ei propun crearea unui „guvern profesionist anti-criză de alternativă”.

„Consiliul Republican al PSRM declară o lipsă de încredere totală față de regimul de la guvernare. Majoritatea societății moldovenești consideră că Guvernul trebuie să plece. Singura cale este demisia Guvernului și alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate”, se arată într-un comunicat al PSRM.

Ei au mai spus că Republica Moldova se confruntă cu cea mai mare criză social-economică din ultimii 20 de ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: