TV8: Denumirile celor 4 companii care ar fi comercializat carne infectată cu bacterii. Aparțin unui singur om de afaceri
Full Article 2 minutes read

TV8: Denumirile celor 4 companii care ar fi comercializat carne infectată cu bacterii. Aparțin unui singur om de afaceri

Cele 4 companii importatoare de carne, care au fost vizate de percheziții, pe 18 ianuarie, ar aparține omului de afaceri Anatolie Triteac. Este vorba despre MMD Group SRL, Trialtex Plus SRL, Qualiko-Group SRL și Sper Trade M SRL, scrie TV8, cu referire la propriile surse.

Potrivit sursei citate,  MMD Group SRL și Trialtex Plus SRL sunt folosite pentru importurile mari de carne, iar Qualiko-Group SRL și Sper Trade M SRL – în mare parte pentru tranzacții financiare.

Anatolie Triteac a devenit cunoscut acum câțiva ani, când la o ședință de Guvern, șeful de atunci al Centrului de Combatere a Crimelor Economice și a Corupției, Viorel Chetraru, a făcut publică o listă de persoane care ar fi monopolizat piața importurilor de carne din Republica Moldova.

Amintim că ofițerii Direcției Investigații Complexe a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu procurorii PCCOCS, au descins cu percheziții, în dimineața zilei de 18 ianuarie, la sediile a patru companii ale aceluiași proprietar, care realizează cea mai mare parte a importului de carne în Republica Moldova.

Polițiștii menționează că în urma unor achiziții de control s-a depistat că, carnea plasată spre comercializare este infectată cu bacterii.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: