Cum se simte Viorica Dumbrăveanu, care s-a infectat cu COVID-19? Primul comentariu al reprezentanților Ministerului Sănătății
Full Article 2 minutes read

Cum se simte Viorica Dumbrăveanu, care s-a infectat cu COVID-19? Primul comentariu al reprezentanților Ministerului Sănătății

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale Viorica Dumbrăveanu, care s-a infectat cu noul coronavirus se simte bine. Declarația a fost făcută de secretarul de stat Constantin Rîmiș, în cadrul conferinței din 2 septembrie. Acesta a refuzat, însă, să precizeze dacă Viorica Dumbrăveanu se tratează acasă sau într-un spital. 

„Referitor la doamna ministru, noi datele cu caracter persoanl nu o să le menționăm. Dar în ceea ce ține de starea de sănătate: noi și ieri am avut ședință și azi. Dumneaei se simte bine, starea de sănătate este bună și noi ne bucurăm pentru acest fapt”, a declarat secretarul de stat.

Reprezentanții Ministerului Sănătății susțin că nu a fost nevoie ca angajații instituției să se izoleze, pentru că nu au intrat în contact cu Viorica Dumbrăveanu.

„Referitor la măsurile de sănătate publică, au fost refectuate măsurile de monitorizare și la nivel de minister contactul nu a fost stabilit cu nicio persoană”, a menționat Rîmiș.

Amintim că ministrul Sănătății a anunțat pe 29 august că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta a recunoscut că s-a infectat peste 5 zile din momentul în care a aflat rezultatul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: