„Dacă în august sau septembrie profesorii nu primesc salarii, asumați-vă”. Chicu a anunțat că va merge și joi în plenul parlamentului
Full Article 2 minutes read

„Dacă în august sau septembrie profesorii nu primesc salarii, asumați-vă”. Chicu a anunțat că va merge și joi în plenul parlamentului

Premierul Ion Chicu a anunțat că va merge și joi în plenul parlamentului, ca să prezinte proiectele de legi pentru care și-a asumat răspunderea. Anunțul vine după ce ședința legislativului din 6 iulie a eșuat. Este a treia oară când deputații din opoziție boicotează ședințele parlamentului, iar acestea nu se pot desfășura din lipsă de cvorum.

„Culmea ridicolului și iresponsabilității în parlamentul Republicii Moldova. Deja 3 ședințe la rând sunt boicotate de unii deputați trimiși de oameni în parlament să muncească, nu să fugă de prim-ministru. Firește, deoarece promovez proiecte absolut necesare pentru oameni, voi merge în parlament și joi și vineri și de oricâte ori va fi necesar. Ia să vedem, cât vor fugi de mine…”, a scris premierul Ion Chicu în seara de 6 iulie, pe pagina sa de Facebook.

Șeful executivului a notat că rectificarea bugetului propusă de guvern presupune și 175 mln lei pentru acoperirea cheltuielilor de personal în educație.

„Dacă din cauza voastră, stimați deputați, în august sau septembrie profesorii nu primesc salarii, asumați-vă. Dacă se ajunge la așa situație, vă promit că rămâneți și voi fără finanțare. Așa, ca să „fiți alături de oameni”. Vă aștept joi la locul de mncă, stimați deputați. Nu fugiți”, a conchis Chicu.

Culmea ridicolului și iresponsabilității în Parlamentul Republicii Moldova. Deja 3 ședințe la rând sunt boicotate de…

Posted by Ion Chicu on Monday, July 6, 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: