De la Chișinău la Praga cu trenul. Cât va costa biletul
Full Article 1 minutes read

De la Chișinău la Praga cu trenul. Cât va costa biletul

Cetățenii Republicii Moldova vor avea ocazia să călătorească la Praga, capitala Cehiei, acum și cu trenul. Prețul călătoriei, care va dura aproximativ 24 de ore, va costa 66 de euro, anunță Calea Ferată a Moldovei.

Pentru a ajunge la Praga, pasagerii vor avea o escală la București. Trenul pornește din Chișinău la ora 17:20, în zilele de marți, joi și duminică, și ajunge la București la ora 06:17. Bilete pot fi achiziționate la casele Gării Feroviare din Chișinău.

Orarul curselor: București- Praga:

  • 14:00 Plecare de la București Nord ( transfer Budapest) – Sosire la Praha Hlavni Nadrazi 13:51;
  • 17:45 Plecare de la București Nord ( transfer Budapest) – Sosire la Praha Hlavni Nadrazi 16:42;
  • 22:02 Plecare de la București Nord ( transfer Budapest) – Sosire la Praha Hlavni Nadrazi 20:42.

Cetățenii care își doresc să viziteze capitala Cehiei cu trenul pot procura bilete spre destinații europene din Gara Feroviară Chișinău, sau online- https://bit.ly/bilete_online.

„În caz că intenționați să ajungeți la Gara București cu un oricare alt tip de transport, biletele, oricum, le puteți procura din timp, din Chișinău”, anunță CFM.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: