Studentul care a comis masacrul de la Praga ar mai fi ucis un bărbat și pe fiica lui de 2 luni, cu puțin timp înainte de tragedie
Full Article 2 minutes read

Studentul care a comis masacrul de la Praga ar mai fi ucis un bărbat și pe fiica lui de 2 luni, cu puțin timp înainte de tragedie

Studentul care a ucis 14 oameni la Praga ar mai comis săptămâna trecută două crime. Acesta este suspectat de poliția cehă că ar fi omorât un bărbat în vârstă de 32 de ani și pe fiica sa de doar două luni, într-o pădure din apropiere de Praga. Probele ar fi fost găsite în casa tânărului, percheziționată după tragedia de la Universitatea Carolină din 21 decembrie, scrie publicația Meduza.

Vinerea trecută, 15 decembrie, în pădurea Klanowice, din apropiere de Praga, s-au auzit focuri de armă. Polițiștii chemați la fața locului au găsit două cadavre – al unui bărbat în vârstă de 32 de ani și al fiicei sale, în vârstă de doar două luni. Ambii au fost împușcați.

La o săptămână de la tragedie, poliția cehă a anunțat că ar fi găsit o armă în casa studentului care a împușcat șapte oameni la o universitatea din Praga, rănind alți  20, în timp ce percheziționau domiciliul. După examinarea balistică, s-a dovedit că arma găsită în casa tânărului și cea folosită în dublul omor din pădure, ar fi una și aceeași.

Poliția cehă a declarat că investighează un masacru la Universitatea Charles din Praga și a găsit în casa suspectului o armă care se potrivește cu cea folosită într-o crimă dublă din Pădurea Klanowice din Praga. Coincidențele a fost descoperit în timpul unei examinări balistice.

Masacrul de la Universitatea Carolină a avut loc în seara zilei de 21 decembrie. Potrivit presei cehe, împușcăturile au fost efectuate de un student în vârstă de 24 de ani, David Kozak (nr. red: numele său nu a fost dezvăluit oficial). În urma atacului, 14 persoane au fost ucise, peste 20 au fost rănite, iar atacatorul s-a sinucis. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: