Deputații PSRM și cei din PRO MOLDOVA, la discuții „informale” despre depășirea crizei politice
Full Article 1 minutes read

Deputații PSRM și cei din PRO MOLDOVA, la discuții „informale” despre depășirea crizei politice

Un grup de deputați PRO MOLDOVA a avut o întâlnire cu deputații din fracțiunea Partidului Socialiștilor, în cadrul căreia au discutat „situația din țară și criza instituțională de după alegerile prezidențiale și demisia Guvernului Chicu”. Un comunicat în acest sens a fost pulicat pe 19 ianuarie de reprezentanții formațiunii, care au precizat că întrevederea a fost „informală”.

La întâlnire au participat deputații Vladimir Cebotari, Vasile Bîtca și Angel Agachi.

„Părțile au făcut un schimb de păreri despre criza politică din țară și căile de rezolvare a acesteia. Deputații PRO MOLDOVA sunt în comunicare informală cu deputați din fracțiunile PAS, PPDA și PDM pentru identificarea unor soluții bune pentru situația dificilă creată în țară, dar și pentru revenirea la normalitate instituțională și funcțională a statului”, se mai arată în comunicat.

Reprezentanții PSRM nu au oferit, deocamdată, detalii despre această întrevedere.

***

Pe 28 decembrie, fracțiunile parlamentare au fost invitate la consultări cu președinta țării, Maia Sandu. În urma acestora, șefa statului a menționat că toți deputații au confirmat că nu există o majoritate parlamentară oficială și că pledează pentru alegeri parlamentare anticipate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: