„Dodon și Filip-Diacov au bătut palma”. Un deputat PDA susține că PDM și PSRM au împărțit mai multe ministere. Ce răspund socialiștii
Full Article 2 minutes read

„Dodon și Filip-Diacov au bătut palma”. Un deputat PDA susține că PDM și PSRM au împărțit mai multe ministere. Ce răspund socialiștii

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA), Vasile Năstase, susține că Partidul democrat (PDM) și Partidul Socialiștilor (PSRM) ar fi ajuns la o înțelegere, în urma căreia PDM „va obține Externele, Apărarea, Educația, Ministerul Economiei, Agenția Servicii Publice, Agenția Medicamentului, Moldtelecomul și IS Cricova”. Deputatul PSRM, Grigore Novac, a comentat pentru NM afirmațiile. 

„Dodon și Filip-Diacov au bătut palma! Trocul s-a făcut. Urmează o reconfigurare guvernamentală prin care PD, în schimbul susținerii lui Dodon, să obțină: Externele, Apărarea, Educația, Ministerul Economiei, Agenția Servicii Publice, Agenția Medicamentului, Moldtelecomul și IS Cricova. Sunt informații pe surse. În cadrul rușinosului târg, Filip Diacov cerea cu insistență Ministerul de Interne pentru a li se garanta protecția schemelor criminale ale andronachilor! Iată așa curs „proeuropean” (ruso-banditesc) urmează să se așeze pe plaiurile noastre mioritice”, a scris deputatul PDA, Vasile Năstase.

Dodon șli Filip Diacov au bătut palma! Trocul s-a făcut. Urmează o reconfigurare guvernamentală prin care pd, în…

Geplaatst door Vasile Nastase op Woensdag 4 maart 2020

Contactat de NM, deputatul socialist, Grigore Novac a comentat astfel afirmațiile lui Vasile Năstase: „Da, da, și lista este încă mai mare: președinția, funcția de speaker al parlamentului și Direcția Educație Criuleni. Și „Apă Canal” Dondușeni. Cea mai mare bătălie s-a dat pentru „Apă Canal” Dondușeni, aici discuțiile au intrat în blocaj”.

Am încercat să obținem o reacție din partea conducerii PDM, însă până la ora publicării știrii, nici Pavel Filip și nici Dumitru Diacov nu au răspuns la telefon și nici la mesajele NM.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: