Excursie cu mono-vagonul, pe traseu special, de Hramul Orașului. Cât costă biletele puse la dispoziție de Calea Ferată din Moldova
Full Article 50 second read

Excursie cu mono-vagonul, pe traseu special, de Hramul Orașului. Cât costă biletele puse la dispoziție de Calea Ferată din Moldova

Calea Ferată din Moldova (CFM) anunță că va organiza excursii cu un mono-vagon exclusiv, pe data de 14 și 15 octombrie, de Hramul orașului Chișinău. Excursia va fi organizată în grupuri, pe un traseu special, precizează CFM.

„Vă invităm să faceți o plimbare cu trenul exclusiv, pe un itinerar special. Acum nu este nevoie să formați un grup mare pentru a rezerva călătoria cu acest mono-vagon unic”, anunță CFM.

Potrivit sursei citate, adulții vor putea procura un bilet contra sumei de 100 de lei. Copiii cu vârstele de la 5 până la 12 ani, inclusiv, vor achita câte 50 de lei pentru o excursie, iar cei cu vârsta sub 5 ani vor călători gratuit.

Călătoria va fi organizată pe traseul Gara Feroviară Chișinău – Visterniceni – Gara Feroviară Chișinău.

Orarul plecărilor: 10:08, 12:08, 14:08, 15:48.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: