Fiul femeii decedate în accidentul de la Brătușenii-Vechi, raionul Edineț, apel disperat: „Vreau să găsim cât mai mulți martori”
Full Article 1 minutes read

Fiul femeii decedate în accidentul de la Brătușenii-Vechi, raionul Edineț, apel disperat: „Vreau să găsim cât mai mulți martori”

Fiul femeii în vârstă de 56 de ani, care a decedat pe 4 noiembrie într-un grav accident rutier, produs la intrarea în localitatea Brătușenii-Vechi, raionul Edineț, caută cu disperare martorii care au văzut cum s-a produs tragedia.

„Vreau să găsim cât mai mulți martori oculari care au văzut accidentul. Deocamdată, există doar un martor și atât”, a declarat Arcadie, fiul femeii decedate, pentru NM.

Persoanele care au fost martori la accident sunt rugate să sune la numerele de telefon: +37360114011 sau +3736894636.

Amintim că în seara zilei de 4 noiembrie, la intrarea în localitatea Brătușenii-Vechi, raionul Edineț, s-a produs un accident mortal. Un șofer în vârstă de 18 ani ar fi lovit un pieton, din motive necunoscute. Victima s-a dovedit a  fi o femeie de 56 de ani, locuitoare a raionului Edineț, care traversa regulamentar pe partea carosabilă. În urma impactului, femeia a decedat la fața locului.

Conducătorul auto a fost supus testării alcoolscopice. Testul a demonstrat că acesta nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: