O bătrână, călcată de o mașină, la Călărași. Poliția spune cum s-a produs tragedia
Full Article 1 minutes read

O bătrână, călcată de o mașină, la Călărași. Poliția spune cum s-a produs tragedia

O bătrână în vârstă de 81 de ani a decedat, după ce a fost lovită de o mașină, condusă de un bărbat în vârstă de 63 de ani. Accidentul rutier a avut loc pe traseul Chișinău -Ungheni, în apropierea  localității Sipoteni, anunță Inspectoratul General de Poliție (IGP), în seara zilei de 13 decembrie.

Versiunea preliminară înaintată de oamenii legii arată că accidentul rutier s-ar fi produs din cauza condițiilor meteorologice. IGP anunță că femeia ar fi traversat strada în afara trecerii de pietoni, în loc neiluminat, în momentul în care a fost tamponată de automobilul condus de un șofer în vârstă de 63 de ani. În consecință,  victima în vârstă de 81 ani a decedat la fața locului.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager. Potrivit IGP, rezultatul a arătat lipsa alcoolului în aerul expirat.

Pe acest caz a fost  inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Poliția amintește repetat șoferilor și pietonilor despre vizibilitatea redusă în această perioadă. „Reduceți viteza și asigurați-vă la traversarea străzii”, este îndemnul oamenilor legii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: