FOTO Aeroportul Chișinău: în bagajul de mână al unei pasagere au fost găsite 78 de cartușe 
Full Article 1 minutes read

FOTO Aeroportul Chișinău: în bagajul de mână al unei pasagere au fost găsite 78 de cartușe 

O pasageră a rutei „Chișinău-Sharm El Sheik” intenționa să iasă din Republica Moldova cu 78 de cartușe. Bunurile au fost găsite în bagajul de mână a acesteia, pe 27 ianuarie. 

Sectorul Poliţiei de Frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional Chişinău a declarat că în bagajul de mână al unei pasagere de pe ruta „Chișinău-Sharm El Sheik” au fost depistate 78 de cartușe.

Cazul a fost înregistrat pe Aeroportul Chișinău în data de 27 ianuarie 2024, pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

„În cadrul controlului trecerii frontierei s-a prezentat pasagera de 45 de ani, cetățeancă a Ucrainei. La scanarea bagajului, polițiștii de frontieră au observat obiecte din metal presupuse a fi cartușe, ulterior verificării fizice să fie descoperite un număr de 78 de cartușe. Bunurile au fost ridicate, urmând să fie supuse expertizei balistice”, au comunicat reprezentanții sectorului.

FOTO Aeroportul Chișinău: în bagajul de mână al unei pasagere au fost găsite 78 de cartușe 

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

Potrivit sursei, la fața locului a intervenit grupul de investigație din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău care continuă cercetările pe caz.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: