FOTO Atac asupra orașului ucrainean Pokrovsk: Cel puțin 7 morți și 67 răniți, printre care salvatori, polițiști și copii
Full Article 1 minutes read

FOTO Atac asupra orașului ucrainean Pokrovsk: Cel puțin 7 morți și 67 răniți, printre care salvatori, polițiști și copii

Cel puțin 7 persoane au murit, iar alte 67 au fost rănite în urma unui atac masiv cu rachete asupra orașului ucrainean Pokrovsk, scrie Ukrainskaia Pravda, cu referire la Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei. Potrivit sursei citate, printre victime se numără salvatori, polițiști și copii.

Ministerul ucrainean de Interne anunță că a reluat căutările victimelor, după ce în această noapte au fost stopate, din cauza amenințării unu atac cu rachete repetat. Până la această oră se cunoaște că șapte peroane au decedat, iar alte 67 – inclusiv 29 de polițiști, 7 salvatori și 2 copii – au fost rănite. Printre morți se numără și un șef adjunct al Serviciului de Stat de Urgență al regiunii, scrie sursa citată.

Potrivit șefului regiunii Donețk, în seara zilei de 7 august, trupele ruse au lansat două lovituri cu rachete Iskander în centrul orașului Pokrovsk. În urma bombardamentelor, au fost avariate clădiri înalte, clădiri rezidențiale private, o cafenea și un hotel.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: