FOTO Fuego a primit Ordinul de Onoare al orașului Chișinău: „Iubesc Moldova, publicul de aici”
Full Article 2 minutes read

FOTO Fuego a primit Ordinul de Onoare al orașului Chișinău: „Iubesc Moldova, publicul de aici”

Paul Surugiu-Fuego a fost decorat, de Primăria municipiului Chișinău, cu Ordinul de Onoare. Instituția a precizat că distincția este „prima de acest gen oferită unui artist și se va acorda personalităților remarcabile care contribuie la promovarea valorilor naționale ale Republicii Moldova și ale Chișinăului”. 

Reprezentanții Primăriei au menționat că Paul Surugiu-Fuego a aniversat 30 de ani de carieră artistică la Chișinău, pe 11 iunie, la Teatrul Verde din Chișinău.

Cu ocazia a 30 de ani de carieră artistică la Chișinău, Primăria municipiului Chișinău i-a oferit „ORDINUL DE ONOARE” pentru merite deosebite în plan cultural. Această distincție onorifică este prima de acest gen oferită unui artist și se va acorda personalităților remarcabile care contribuie la promovarea valorilor naționale ale Republicii Moldova și ale Chișinăului”, a scris edilul Ion Ceban, pe rețelele de socializare.

Iubesc Chișinăul, iubesc Moldova, publicul de aici și am nenumărate amintiri! Cred că spațiul acesta frate cu noi are nenumărate valori și eu sunt mândru că sunt iubit în Basarabia, că am peste 20 de ani de când cânt aici și de când sufletul meu rezonează cu publicul moldovean, realizând aici numeroase lucruri memorabile, de la toate proiectele mele, la legătura cu marii poeți Grigore Vieru și Nicolae Dabija!”, a reacționat Paul Surugiu-Fuego la ordinul oferit de Primărie.

Paul Surugiu-Fuego este și „Artist al Poporului Republicii Moldova”, distincție pe care a primit-o prin ordin prezidențial, în anul 2012.

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, este un cântăreț, actor, compozitor, moderator și realizator de televiziune, și om de radio român. A lansat 38 de albume de studio. A primit opt discuri de aur și două de platină pentru vânzări.

FOTO Fuego a primit Ordinul de Onoare al orașului Chișinău: „Iubesc Moldova, publicul de aici”

Facebook/Ion Ceban

FOTO Fuego a primit Ordinul de Onoare al orașului Chișinău: „Iubesc Moldova, publicul de aici”

Facebook/Ion Ceban


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: