FOTO Grav accident rutier la Ialoveni: un tânăr de 18 ani a decedat
Full Article 1 minutes read

FOTO Grav accident rutier la Ialoveni: un tânăr de 18 ani a decedat

Două automobile s-au ciocnit în seara de 14 octombrie la ieșire din orașul Ialoveni. În urma impactului, unul dintre șoferii celor două vehicule – în vârstă de 18 ani – a decedat în timp ce era transportat la spital.

Potrvit Inspectoratului General al Poliției (IGP), pe 14 octombrie, în jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui grav accident rutier la ieșirea din orașul Ialoveni, spre traseul Chișinău – Hîncești.

„La fața locului oamenii legii au stabilit preliminar că, un tânăr de 18 ani, conducând un Ford Transit, nu ar fi cedat trecerea unui microbuz de marca Mercedes Sprinter, condus de un tânăr de 21 ani, care se deplasa pe drum cu prioritate”, a comunicat IGP.

În urma impactului, șoferul de 18 ani a fost preluat de un echipaj medical, iar din cauza multiplelor traumatisme a decedat în drum spre spital.

Șoferul Mercedes-ului a fost testat la alcool, rezultatul fiind negativ.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

FOTO Grav accident rutier la Ialoveni: un tânăr de 18 ani a decedat

Telegram/IGP


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: