FOTO Mucegai sub capac. ANSA retrage din comerț două loturi de maioneză „Provensal”
Full Article 1 minutes read

FOTO Mucegai sub capac. ANSA retrage din comerț două loturi de maioneză „Provensal”

Două loturi de maioneză „Provensal” vor fi retrase din comerț, din cauză că sub capacul ambalajului a fost depistat mucegai. Informația a fost confirmată de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), într-un comunicat din 7 decembrie.

Operatorul din domeniul alimentar ÎM ”ALIMCOM” SA , în conformitate cu Legea nr. 306/2018 privind siguranța alimentelor, va retrage de la distribuitori și din rețelele de comerț loturile de maioneză ”Provensal”, cu fracția masică de grăsime 67%, 1/250ml, ambalaj pet, cu data fabricării 09.11.2023 și 14.11.2023. Cauză înlăturării de pe piață a produasului alimentar este necorespunderea după indicii calitativi (prezența mucegaiului sub capacul ambalajului)”, se arată în comunicat.

ANSA a precizat că operatorii care nu vor lua măsuri de retragere a acestora de pe piață, sunt pasibili de răspundere juridică.

Totodată, ANSA face apel la cetățenii care au achiziționat aceste produse să nu le admită în alimentație, precizând că sunt în drept să le returneze unităților de comerț, de unde au fost procurate.

FOTO Mucegai sub capac. ANSA retrage din comerț două loturi de maioneză „Provensal”

ansa.gov.md


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: