FOTO Un avion s-a prăbușit peste un hangar, în Polonia: sunt morți și răniți 
Full Article 40 second read

FOTO Un avion s-a prăbușit peste un hangar, în Polonia: sunt morți și răniți 

În aeroportul de lângă orașul polonez Nowy Dwór Mazowiecki, un avion de pasageri s-a prăbușit pe un hangar, în interiorul căruia se aflau un grup de oameni, scrie Novaya Gazeta cu referire la Serviciul de pompieri de stat din Varșovia. 

Cel puțin 5 persoane au decedat, alte 10 au fost rănite. Printre cei decedați este și pilotul.

Alte două persoane sunt căutate, menționează sursa cu referire la radioul polonez RadioZET.

RadioZET mai scrie că avionul s-a prăbușit din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile – a fost o furtună. În hangar, pe care s-a prăbușit avionul, oamenii se ascundeau de ploaie.

Se mai menționează că avionul care s-a prăbușit este de model Cessna 208, fiind folosit și la săriturile cu parașuta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: