FOTO/VIDEO Leușeni: un moldovean a rămas fără bunurile pe care le transporta din Germania. Ce au depistat vameșii 
Full Article 1 minutes read

FOTO/VIDEO Leușeni: un moldovean a rămas fără bunurile pe care le transporta din Germania. Ce au depistat vameșii 

Un moldovean în vârstă de 33 de ani se întorcea din Germania cu mărfuri nedeclarate. Acesta, la volanul unui microbuz ce transporta bagaje neînsoțite, a spus vameșilor că bunurile au fost declarate. Urmare a unei verificări, vameșii au constatat contrariul și au ridicat mărfurile transportate de bărbat. 

Reprezentanții Serviciului Vamal au declarat pe 21 ianuarie că un moldovean a fost găsit cu mărfuri în cantități comerciale, toate nedeclarate. Acestea au fost depistate într-un microbuz ce transporta bagaje neînsoțite din Germania, la volanul căruia se afla moldoveanul.

„Cazul a fost înregistrat la postul vamal Leușeni, în cadrul controlului unui microbuz de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Germania și transporta bagaje neînsoțite. Șoferul, un conațional în vârstă de 33 de ani, a comunicat că toate bunurile sunt declarate. În rezultatul controlului fizic, au fost depistate mărfuri (dulciuri, cafea, detergent, ș.a.) în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal”, au raportat reprezentanții instituției vamale.

Potrivit Serviciului Vamal, mărfurile au fost ridicate iar investigațiile pe caz continuă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: