Un camion înmatriculat în România, dat în urmărire internațională, a fost depistat la vama Leușeni
Full Article 50 second read

Un camion înmatriculat în România, dat în urmărire internațională, a fost depistat la vama Leușeni

Un camion înmatriculat în România, care se afla în urmărire internațională, a fost descoperit în punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La volanul vehiculul se afla un moldovean.

Potrivit Poliției de Frontieră, un conațional, care se afla la volanul unui camion cu numere de înmatriculare românești, s-a prezentat, pe 21 iulie, pentru formalitățile de control la vama Leușeni, pe sensul de ieșire din țară. În timpul procesării informațiilor a fost semnalat în baza de date Interpol că autocamionul este dat în căutare internațională.

Camionul de model DAF a fost dat în urmărire internațională de către autoritățile de drept din România.

Vehiculul a fost indisponibilizat pe teritoriul SPF Leușeni, conform procedurilor, până la elucidarea circumstanțelor și luarea unei decizii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: