Gheorghe Cavcaliuc, angajat al miliardarului Anatol Stati?
Full Article 2 minutes read

Gheorghe Cavcaliuc, angajat al miliardarului Anatol Stati?

Fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc ar fi fost angajat în calitate de șef în domeniul securității în cadrul unei companii deținute de miliardarul Anatol Stati, informează curentul.md. Anterior, Cavcaliul a recunoscut, la o emisiune televizată, că lucrează pentru o companie petrolieră internațională. 

„La opt zile după plecarea mea de la IGP am fost sunat din partea câtorva companii care mi-au propus oferte de muncă în domeniul securității, domeniu în care mă pricep cel mai bine. Peste câteva zile am acceptat una dintre propuneri și în prezent activez în calitate de șef al departamentului securitate în cadrul unei companii petroliere internaționale. M-ați întrebat din ce trăiesc, pot să vă spun că aici am un salariu practic de 20 de ori mai mare decât la poliție”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc în cadrul emisiunii „Zi de Zi” de la Publika TV.

NM a încercat să obțină o reacție de la Gheorghe Cavcaliuc, însă la ora publicării articolului, acesta nu a răspuns la telefon pentru a comenta informațiile.

Anterior, Mold-Street a publicat mai multe documente, din care reiese că „ASCOM-GRUP” are datorii de peste 10 milioane lei la bugetul de stat și cel al asigurărilor sociale al Moldovei.

Menționăm că „ASCOM-GRUP” are drept domeniu de activitate prestarea serviciilor anexe extracției petrolului și gazelor naturale, precum și comerțul cu ridicata al altor tipuri de combustibil.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: