Harkov: Opt persoane au fost aruncate în aer de obiecte explozive lăsate de militarii ruși
Full Article 50 second read

Harkov: Opt persoane au fost aruncate în aer de obiecte explozive lăsate de militarii ruși

În regiunea Harkov, pe teritoriul recuperat de trupele ucrainene, opt persoane au fost aruncate în aer, în urma exploziilor de mine. Obiectele explozive au fost abandonate de trupele ruse, a declarat poliția locală pe 22 septembrie.

„Pe 22 septembrie, departamentul de poliție de serviciu a primit mai multe informații conform cărora opt locuitori ai regiunii Ciuguevsky au fost aruncați în aer de minele pe care ocupanții le-au lăsat în urmă”, se spune în comunicat.

Printre victime este un locuitor de 67 de ani din satul Grakovo și un locuitor de 52 de ani din satul Cikalovski, de asemenea doi șoferi de tractor, au fost aruncați în aer de o mină pe un câmp. Toate victimele au fost internate la spital.

Polițiștii îndeamnă cetățenii să fie cât mai atenți și să nu se apropie de obiecte suspecte.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: