Încă o pretură din Chișinău va avea șef nou. Vadim Brînzaniuc nu mai este pretorul sectorului Buiucani
Full Article 1 minutes read

Încă o pretură din Chișinău va avea șef nou. Vadim Brînzaniuc nu mai este pretorul sectorului Buiucani

Vadim Brînzaniuc și-a încheiat activitatea în funcția de Pretor al sectorului Buiucani, municipiul Chișinău. Informația a fost confirmată de către acesta pe 25 martie. Acesta nu a indicat motivele plecării sale, nici dacă a luat singur decizia sau a fost demis. Săptămâna aceasta, a fost numit un nou pretor la Pretura sectorului Centru.

Vreau să mulțumesc pentru toată susținerea celor care mi-au fost alături în această perioadă. În primul rând – colegilor din cadrul Preturii sectorului Buiucani, cu care am făcut echipă foarte bună. Ei sunt profesioniști, serioși și sunt convins că vor continua proiectele începute. Exprim recunoștință colegilor din cadrul subdiviziunilor și serviciilor municipale, în special celor de nivelul sectorului Buiucani”, a scris Brînzaniuc pe Facebook și a menționat că „va continua să muncească cu și mai multă forță, pentru a dezvolta noi proiecte”.

De remarcat că acesta nu l-a menționat pe primarul capitalei Ion Ceban în mesaj. Edilul nu a comentat deocamdată plecarea lui Brînzaniuc.

Amintim că, pe 23 martie, Vadim Hîncu a fost numit în funcția de pretor al sectorului Centru. Anterior, el a fost vicepretor al sectorului Ciocana.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: