Șase stații de încărcare a mașinilor electrice vor apărea în sectorul Buiucani al capitalei. Pe ce străzi vor fi montate
Full Article 1 minutes read

Șase stații de încărcare a mașinilor electrice vor apărea în sectorul Buiucani al capitalei. Pe ce străzi vor fi montate

În sectorul Buiucani al capitalei vor fi amenajate 6 instalații de încărcare a automobilelor electrice. Anunțul a fost făcut astăzi, 2 ianuarie, de către pretorul de Buiucani, Vadim Brînzaniuc, pa pagina sa de Facebook. Acesta a precizat că pe durata anului 2020, serviciul va fi gratuit.

Instalațiile de încărcare a automobilelor vor fi amenajate pe străzile Luviu Deleanu, Nicolae Costin, Ștefan Neaga, Grigore Alexandrescu, Columna și Ghidighici. Acestea vor putea fi utilizate din luna martie, a precizat pentru NM pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc. Fiecare dintre instalații vor putea deservi, concomitent, două automobile.

Dispozitivele de reîncărcare vor fi amenajate de compania Bijutic SRL, care își propune, de asemenea, să elaboreze o aplicație pentru gadgeturi cu harta amplasării acestora.

Bună dimineața! În sectorul Buiucani vor fi amenajate 6 instalații de încărcare a automobilelor electrice….

Geplaatst door Vadim Brînzaniuc op Donderdag 2 januari 2020

Vadim Brînzaniuc a precizat că, în prezent, în Republica Moldova există cel puțin 20 de stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Potrivit UNDP Moldova, pe parcursul anului 2019, în țara noastră urmau să fie instalate 30 de stații de încărcare a vehiculelor electrice, în cadrul parteneriatului PNUD-MEI (co-finanțare 118.413,26 USD).

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: