Încă trei candidați intră în cursa pentru fotoliul de deputat. CEC le-a aprobat participarea la scrutin
Full Article 1 minutes read

Încă trei candidați intră în cursa pentru fotoliul de deputat. CEC le-a aprobat participarea la scrutin

Încă trei candidați au fost înregistrați oficial în cursa electorală din circumscripția nr. 38, Hâncești. Comisia Electorală Centrală (CEC) a validat vineri, 7 februarie, înscrierea lui Dorin Chirtoacă, din partea Mișcării Politice „UNIREA”, cea a lui Vitalie Balinschi, din partea Partidului „ȘOR” și cea a lui Grigore Cobzac, în calitate de candidat independent. 

Hotărârile de înregistrare a celor trei candidați au fost publicate pe site-ul CEC. Amintim că, anterior, în cursa electorală pentru fotoliul de deputat au fost înregistrați Ștefan Gațcan din partea Partidului Socialiștilor, Olesea Stamate, din partea Partidului Acțiune și Solidaritate și Ion Mereuță din partea Partidului Democrat din Moldova.

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PDA) a precizat că va anunțat până la sfârșitul săptămânii curente pe care dintre candidați îl va susține. Contactat de NM, vicepreședintele PDA, deputatul Alexandr Slusari a spus că duminică va avea loc Consiliul organizației teritoriale Hăncești, după care reprezentanții formațiunii vor anunța public decizia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: