PUN își retrage candidatul pentru alegerile parlamentare din circumscripția Hâncești. Pe cine va susține
Full Article 2 minutes read

PUN își retrage candidatul pentru alegerile parlamentare din circumscripția Hâncești. Pe cine va susține

Partidul Unității Naționale (PUN) nu va participa la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr.38, Hâncești. Anunțul a fost făcut, marți, 28 ianuarie, de liderii formațiunii. Totodată, Vlad Țurcanu a mulțumit celor care l-au susținut și i-a îndemnat să îl voteze pe Grigore Cobzac, membrul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), care candidează în mod independent.

„Vom susține necondiționat pe Grigore Cobzac, care are cele mai multe șanse de a învinge candidații PSRM și PDM. Nu ne-am dorit și nu ne dorim să rupem voturile pentru victoria unui candidat pro-european și cu convingeri pro-românești pe care și le-a asumat. Circumscripția 38 din Hâncești trebuie să aparțină Hânceștiului și nu unui Gațcan de la Ungheni, a unei Stamate de la Chișinău sau a unui Chirtoacă de la Colonița”, a declarat președintele PUN, Octavian Țîcu.

Amintim că, la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr.38, Hâncești, și-au anunțat participarea reprezentantul Partidului Democrat din Moldova, Ion Mereuță, reprezentanta Partidului Acțiune și Solidaritate, Olesea Stamate, reprezentantul Partidului Socialiștilor, Ștefan Gațcan, reprezentantul Partidului Șor 0 Vitalie Balinschi, candidatul Blocului Electoral Unirea – Dorin Chirtoacă, candidatul Partidului Liberal-Democrat – Anatolie Postolachi și membrul PAS, Grigore Cobzac, care candidează independent.

Conducerea PAS a anunțat că „regretă” decizia lui Grigore Cobzac de a participa independent la scrutin.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: