„Li se strânge funia și le vine timpul”. Consiliul Suprem de Securitate se întrunește în ședință pentru a discuta două subiecte
Full Article 2 minutes read

„Li se strânge funia și le vine timpul”. Consiliul Suprem de Securitate se întrunește în ședință pentru a discuta două subiecte

Consiliul Suprem de Securitate se va întruni joi, 15 mai, în ședință. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon, după ședința conducerii de vârf a țării, din 11 mai.

Șeful statului a precizat că în cadrul ședinței vor fi discutate două subiecte de interes național: furtul miliardului și situația privind Aeroportul Internațional Chișinău.

„Pe ambele subiecte avem progrese și prin asta se explică frica unor deputați, care încearcă să facă unele mișcări în parlament, pentru că li se strânge funia și le vine timpul”, a menționat Igor Dodon.

Potrivit președintelui, „dacă va fi posibilitate, unele informații și decizii vor fi făcute publice”.

În cadrul platformei „Președintele răspunde” din 8 mai, Igor Dodon a menționat că în timpul apropiat urmează să fie luate decizii importante în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău și miliardului furat din sistemul bancar din țară și că anume aceste evoluții îi nemulțumesc pe oponenții politici.

„De ce ei așa tare cumpără acum deputați, pentru că înțeleg că cu aeroportul suntem pe ultima fază. Conturile de la „Avia Invest” sunt blocate, pentru că ei nu achită la stat ceea ce trebuie să achite. Următoarea etapă este procedura de insolvabilitate și gata! Acordul de concesionare cu aeroportul s-a terminat. Aeroportul va reveni la stat. Iată de ce ei fac aceste mișcări”, a declarat Igor Dodon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: