VIDEO Detalii despre accidentul în care a fost implicat un autocar de pe ruta Odesa-Bălți: printre răniți nu sunt moldoveni
Full Article 50 second read

VIDEO Detalii despre accidentul în care a fost implicat un autocar de pe ruta Odesa-Bălți: printre răniți nu sunt moldoveni

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a venit cu detalii despre accidentul în care un autocar de pe ruta Odesa-Bălți s-a tamponat cu un camion. Instituția a precizat că printre persoanele rănite în accident nu se află cetățeni ai Republicii Moldova.

Potrivit MAEIE, accidentul a avut loc pe 16 iulie, în jurul orei 23:45, pe traseul Odessa-Reni, în apropiere de satul ucrainean Maiaki.

Autocarul, care este îmatriculat în Ucraina, se deplasa pe ruta Odesa-Bălți în momentul când a avut loc coleziunea.

„În urma accidentului, 11 persoane au fost rănite, inclusiv șase copii. Toți sunt cetățeni ai Ucrainei și Federație Ruse. Printre cei răniți nu sunt cetățeni ai Republicii Moldova. Serviciului Situații Excepționale al regiunii Odessa a acordat sprijinul necesar celor care au avut nevoie de îngrijiri”, a menționat instituția.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: